Computer-trainingen. Excel, Outlook, Word, PowerPoint, Prezi Next, en meer...

Voor Windows en Mac

Ook in het Engels.

Excel

Excel is een van de meest gebruikte programma’s op de computer. Voor simpele tot ingewikkelde zakelijke toepassingen. Basis, gevorderd of expert niveau

Microsoft Office

Cursussen in alle maten en soorten voor de Microsoft Office pakketten. Van Basis tot Expert niveau en Office 365. Verzorgd door een trainer met de Microsoft Office Specialist Master Certificering.

Spreekuur MS Office

Geen cursus van een hele of halve dag, maar voor iedereen individuele tijd. Tijd om vragen te beantwoorden of eigen materiaal te bekijken en naar oplossingen te zoeken.

Prezi Next

Prezi Next is de vernieuwde versie van Prezi. Het is nu nog eenvoudiger om een mooie presentatie te maken met een Whow-effect!.

iPad

Steeds meer organisaties werken met de iPad. Ik help organisaties en medewerkers om optimaal van de mogelijkheden te profiteren. Simpel in gebruik en super populair!

Mindmap

Informatie verwerken en onthouden op een snelle, creatieve en leuke manier, MindMappen! Digitaal MindMappen met iMindMap. Of met papier en kleurpotloden.

Individuele begeleiding

Vaak is individuele begeleiding een goede manier om iemand de juiste computervaardigheden bij te brengen of om snel orde op zaken te stellen.

Werken met de Mac

Heeft u sinds kort beschikking over een Mac en stapt u over van Windows? Of werkt u al langer met de Mac maar wilt u werken met Word, Excel of PowerPoint?

Scholen

Op school is er vaak weinig tijd voor het volgen van een ICT training. Met een cursus op aangepaste uren kan het niveau van de medewerkers snel worden bijgeschaafd. Uiteraard ook voor leerlingen!

Outlook

Veel mensen werken dagelijks met Outlook. Mail versturen en lezen is geen enkel probleem. Maar Outlook zit vol met prachtige functies die het dagelijks werk vereenvoudigen en prettiger maken, In een ochtend, middag of avond bent u bijgespijkerd wat betreft de nieuwe mogelijkheden!

Persoonlijk Opleidingsbudget

Krijgt u een opleidingsbudget om vrij te besteden? Of krijgt u een budget voor een nieuwe functie of baan? Met een maatwerk training bereiden we u er op voor!

Werken met Office 365

Met Office 365 kunnen alle medewerkers altijd en overal beschikken over al hun documenten en andere informatie die zij voor hun werk nodig hebben.

SharePoint Eindgebruikers

Bent u nieuw als gebruiker in SharePoint? Gaat u werken met SharePoint en wilt u weten wat dit voor u betekent?

Voor Wie?

Bij al onze cursussen is er extra ruimte voor individuele begeleiding.

De cursussen zijn voor iedereen bedoeld, of u bepaalde computerprogramma's lastig vindt in het gebruik of als u uw kennis wilt verhogen van een bepaald programma. Voor particulieren en bedrijven. Bij al onze cursussen is er extra ruimte voor individuele begeleiding.

Welke lesvorm?

De cursussen kunnen op diverse manieren worden aangeboden. Er wordt rekening gehouden met tempo, voorkennis, en privacy van de werknemers. Bekijk alle diverse manieren bij 'lesvormen'.

  • Over ons

    Als freelance trainers geven wij veel trainingen in computersoftware op alle niveaus. Door de certificering van Microsoft Office Master kunt u ervan uitgaan dat wij alle kennis hebben van de Office software. Daarnaast hebben wij ook de certificering voor MindMap trainingen. Onze docent Lenneke Meijer is psycholoog en heeft daarddor veel kennis van groepsprocessen en hoe hiermee om te gaan. Ook geven wij trainingen voor diverse grote opleidingscentra waar wij als zzp-trainers worden ingehuurd. Bijvoorbeeld bij Westhaghe Training & Advies en bij IT-Randsteden.

Reviews

Wat wordt er gezegd over Lenneke Meijer Opleidingen?

Neem Contact op

Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen?