25/09/2019

Cursus Prezi Next

Prezi Next cursus

Prezi cursus voor PC of Mac

Wilt u opvallen met uw zakelijke presentatie?

Prezi Next is een nieuwe manier om op een creatieve manier nieuwe en verfrissende presentaties te maken. U maakt presentaties die dynamisch zijn en waarmee u snel kunt afwijken van het lineaire pad. In plaats van losse dia’s zoals in PowerPoint, gebruikt u één groot canvas waarop u teksten, afbeeldingen, vormen etc. plaatst. 

Deze cursus wordt gegeven met de nieuwste versie van Prezi, namelijk Prezi Next.

Bent u enthousiast? Neem contact op voor meer informatie of meldt u aan voor een cursus. 

Wilt u meer informatie over de Cursus Prezi Next? Lees hieronder de onderwerpen die in de cursus (naar keuze) behandeld kunnen worden.

Onderwerpen Prezi cursus:

In deze cursus of workshop Prezi wordt niet alleen de techniek behandeld maar gaan we ook echt met het programma Prezi aan de slag.

Een dag werken met kleur, beelden, video’s, geluid en veel plezier!

  • Wat is Prezi;
  • Is Prezi gratis? Uitleg van de licentievormen en accounts;
  • Verschillen met Microsoft PowerPoint;
  • Het maken een presentatie in Prezi;
  • Kiezen uit de vele templates die er zijn in Prezi;
  • Beginnen met een ‘Blank’ ‘template;
  • Wat zijn Topics en Subtopics;
  • Werken met Planets en Stacks;
  • Werken en aanpassen van teksten;
  • Objecten invoegen zoals afbeeldingen, geluiden, Youtube, lijnen, pijlen, een Wordcloud enz (een aantal van deze onderdelen is alleen beschikbaar met een betaalde Prezi licentie);
  • Animaties toevoegen aan de presentatie;
  • Presenteren van de gemaakte Prezi presentatie (met een laptop of mobile device).

Spreekt deze cursus u aan? Neem contact op!

Twijfel: Prezi of PowerPoint?

Twijfelt u om over te stappen van PowerPoint naar Prezi? Of wilt u naast PowerPoint met Prezi Next gaan werken? We laten de verschillen en de voor- en nadelen zien in het maken en presenteren met Prezi en PowerPoint.  

Cursus Prezi Next op maat!

Deze cursus of workshop kan aangepast worden naar uw wensen. Een cursus van 1 dag is voldoende om Prezi te leren gebruiken en ook de mogelijkheid te hebben het geleerde te oefenen door een Prezi  presentatie te maken. Een workshop van een halve dag is ook een mogelijkheid.
Ook kan een workshop Prezi een onderdeel zijn van bijvoorbeeld een teambuildingsdag of een ander evenement waarbij een gedeelte van een (of heel) bedrijf of afdeling met een onderwerp aan de slag gaat. 

Benodigde software

U heeft voor de cursus geen speciale software nodig behalve een internet browser zoals Chrome, Firefox, Safari en een goed werkende internet verbinding. Tijdens de cursus zullen we gebruik maken van een gratis Prezi account wat tijdens de training gemaakt wordt. Er zijn dus geen speciale handelingen nodig voor de cursus.

Prijsopgave

Klik hier voor een overzicht van de prijzen.

Cursus volgens Open Rooster

Wilt u geen maatwerkcursus voor uw eigen bedrijf, dan kunt u kiezen voor een training die gegeven wordt volgens het open rooster. De training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. U kunt contact opnemen voor de data van ons open rooster.

Prijs voor de trainingen volgens het open rooster zijn € 449,- per persoon per dag, exclusief btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *