01/11/2015

Cursus Prezi Next en Classic


Prezi Next voor PC of Mac

Wilt u opvallen met uw zakelijke presentatie?

Prezi Next is een nieuwe manier om presentaties te maken. Prezi is een creatief hulpmiddel om nieuwe, verfrissende presentaties mee te maken. U maakt presentaties die dynamisch zijn en waarmee u snel kunt afwijken van het lineaire pad. In plaats van losse dia’s zoals in PowerPoint, gebruikt u één groot canvas waarop u teksten, afbeeldingen en filmpjes plaatst. 

Met de nieuwe versie van Prezi, Prezi Next, is het kinderspel om een mooie indrukwekkende presentatie te maken. Er wordt gewerkt met prachtige templates, layouts en vormen.Ook wordt er veel beeldmateriaal gebruikt bij deze presentaties.

Bent u enthousiast? Neem contact op voor meer informatie of meldt u aan voor een cursus. 

Wilt u meer informatie? Lees hieronder de onderwerpen die in de cursus (naar keuze) behandeld kunnen worden.

Onderwerpen Prezi Next cursus:

In deze cursus of workshop Prezi Next wordt niet alleen de techniek behandeld maar gaan we ook echt met het programma Prezi Next aan de slag.

Een dag werken met kleur, beelden, beweging en veel plezier!

  • Wat is Prezi Next
  • Licentievormen en accounts
  • Verschillen met Microsoft PowerPoint
  • MindMap als basis voor een presentatie
  • Het maken een presentatie in Prezi Next
  • Kiezen uit de vele templates die er zijn in Prezi Next
  • Beginnen met een ‘Blank’ ‘template
  • Wat zijn Topics en Subtopics
  • Verschillende Layouts kiezen voor de indeling van een presentatie
  • Werken en aanpassen van teksten
 • Objecten invoegen zoals afbeeldingen, geluiden, filmpjes en Youtube, lijnen, pijlen, infograhics, een Wordcloud enz (een aantal van deze onderdelen is alleen beschikbaar met een betaalde Prezi Next licentie)
 • Animaties toevoegen aan de presentatie
 • Presenteren van de gemaakte Prezi Next presentatie

Spreekt deze cursus u aan? Neem contact op!

Twijfel, Prezi Next of PowerPoint?

Twijfelt u om over te stappen van PowerPoint naar Prezi Next?
We laten verschillen en voor- en nadelen zien in het maken en presenteren met Prezi Next en PowerPoint.  

Prezi Next cursus op maat!

Deze cursus of workshop kan aangepast worden naar uw wensen. Een cursus van 1 dag is voldoende om Prezi Next te leren gebruiken en ook de mogelijkheid te hebben het geleerde te oefenen door een Prezi Next presentatie te maken. Een workshop van een halve dag is ook een mogelijkheid.
Ook kan een workshop Prezi Next een onderdeel zijn van bijvoorbeeld een teambuildingsdag of een ander evenement waarbij een gedeelte van een (of heel) bedrijf of afdeling met een onderwerp aan de slag gaat. 

Benodigde software

U heeft voor de cursus geen speciale software nodig behalve een internet browser zoals Chrome, Firefox, Safari (geen Internet Explorer) en een goed werkende internetverbinding. Tijdens de cursus zullen we gebruik maken van een gratis Prezi Next account, deze wordt tijdens de training gemaakt.

Prijsopgave

Bent u benieuwd naar onze prijzen? Voor een prijsopgaaf voor een in-company cursus of voor een cursus of workshop op locatie kunt u ons vrijblijvend bellen of mailen.

U zult aangenaam verrast zijn over de hoogte van de prijzen! Wij rekenen een vaste prijs per uur, ongeacht het aantal deelnemers. Zeker bij meer dan drie deelnemers kan dit zeer voordelig uitpakken ten opzichte van een reguliere cursus met het verschil dat bij ons bij de cursus en de onderwerpen kunnen worden aangepast aan de vragen en specifieke wensen van de klant en de cursisten.

Cursus volgens Open Rooster

Wilt u geen maatwerkcursus voor uw eigen bedrijf, dan kunt u kiezen voor een training die gegeven wordt volgens het open rooster. De training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. U kunt contact opnemen voor de data van ons open rooster.

Prijs voor de trainingen volgens het open rooster zijn € 449,- per persoon per dag, exclusief btw.