Cursus Word

image1

Interesse in een Word cursus?

Werkt u al lange tijd met Word?

Is Word een nieuw programma voor u?

In beide gevallen bent u aan het juiste adres!

Wilt u beginnen met Word of werkt u al jaren met Word?

Voor elke gebruiker is er een Word-cursus!
Een basiscursus Word als startpunt, een gevorderde cursus of een cursus gericht op een specifiek onderdeel van Word zoals Wijzigingen bijhouden, Afdruk samenvoegen of Werken met tabellen. 

Er zijn veel nieuwe mogelijkheden als u werk met een nieuwe versie van het bekende programma Word.

Zowel voor Windows als Apple Macintosh.

Waarschijnlijk zegt u na afloop van de training ook dat u dit eerder had moeten doen zodat het u veel tijd had bespaard…

Bent u enthousiast? Neem contact op voor meer informatie of meldt u aan voor een cursus. De cursussen worden gegeven de versies 2010 t/m 2019 (Office 365), in het Nederlands en indien gewenst in het Engels. Ook voor de Word versies op de Mac.

Inhoud cursus Word Basis

Inhoud cursus Word Gevorderden

Spreekt deze cursus u aan? Neem contact op!

Prijsopgave

Voor een prijsopgaaf voor een in-company cursus of voor een cursus of workshop op locatie kunt u mij vrijblijvend bellen of mailen.

Ik reken een vaste uurprijs, ongeacht het aantal deelnemers. Zeker bij meer dan drie deelnemers kan dit zeer voordelig uitpakken ten opzichte van een reguliere cursus Word. Het verschil is dat bij ons bij de cursus Word en de onderwerpen kunnen worden aangepast aan de vragen en specifieke wensen van de klant en de cursisten. Zowel voor Windows als Mac platform.

Cursus volgens Open Rooster

Wilt u geen maatwerkcursus voor uw eigen bedrijf, dan kunt u kiezen voor een training die gegeven wordt volgens het open rooster. De training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen. U kunt contact opnemen voor de data van ons open rooster.

Prijs voor de trainingen volgens het open rooster zijn € 345,- per persoon per dag, exclusief btw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *