Mindmap

lenneke-meijer-opleidingen-imindmap

Als gecertificeerd MindMap.Nederland Master Practitioner verzorg ik MindMap trainingen voor allerlei doelgroepen.

Met een MindMap leg je informatie vast en organiseer je informatie op een natuurlijke manier, net zoals je hersenen werken.

De intuïtieve werkruimte is zeer geschikt voor brainstormen, het maken van notities en voor plannen en organiseren.

Een MindMap kan op papier gemaakt worden of digitaal met bijvoorbeeld iMindMap of Mindmanager.

Met deze visuele techniek stimuleer je de werking je hersenen, met name het creatieve deel. Dit komt door het optimaal gebruik maken van de beide hersenhelften, in tegenstelling tot bijvoorbeeld schrijven, wat vooral het komt van de linkerhersenhelft.

In de praktijk betekent dit dat het onthouden gemakkeijker gaat, het leren leuker wordt er hierdoor beter gaat en je meer en sneller inzicht krijgt en overzicht houdt.

Cursussen iMindMap

Als gecertificeerd iMindMap Leader (Licensed Instructor) verzorg ik trainingen in het digitale MindMap programma iMindMap. Om deze trainingen te geven in de software van Tony Buzan stelt de uitgever ervan, ThinkBuzan, dat de trainer getraind dient te zijn als iMindMap Leader.

Werken met MindMaps op papier is al heel prettig en efficient maar met de digitale MindMap software van Tony Buzan, iMindMap wordt het nog prettiger en mooier en sneller om mee te werken. Een heel handig hulpmiddel is de mogelijkheid om presentaties te maken van de MindMap, met of zonder gebruik te maken van 3D. Ook gezamelijke werken aan een MindMap behoort tot de mogelijkheden zonder fysiek bij elkaar in de buurt te zijn. In deze training leert u alle ins en outs van deze gebruikersvriendelijke en mooie software.

 

Cursussen Mindmanager

MindMappen op de tablet

MindMappen op een iPad of Androit tablet met iThoughtsHD en iMindMap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *